Майстер-клас у техніці декупаж «Веселі камінчики»

PDF Print E-mail

Новини,

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Субота, 18 червня 2016 17:30

Бібліотекар читального залу Томілова Лілія Іванівна заінтригувала дітей, розповівши життєву історію про веселі камінчики.

Лежать при дорозі камінчики. Вітром обвіяні, дощем обмиті, сонцем обласкані. Чиясь дитяча рука підняла один: камінчик такий гладенький, так приємно лежить у руці. Принесла дитинка камінь додому, матусі показує. «Який гарний камінчик, — говорить мати. — Він багато чого пам'ятає. А давай ми на ньому зробимо картину».

На столі вмить з'явилися клей, ножиці, серветки з малюнками, вимиті камінчики. А ще чотири вправних руки та фантазія мами та дитини. Вийшли дуже веселі камінчики.

Дорогі діти! Сьогодні мама цього хлопчика у нас в гостях. Вона люб'язно погодилась показати, як зробити таку красу і звідки ця техніка роботи з камінням до нас прийшла. Знайомтесь: Савчук Світлана Іванівна, художниця за фахом. Вона поведе вас у світ фантазії, і я впевнена, що у вас вийдуть чудові роботи.

Світлана Іванівна розповіла діткам, звідки до нас прийшла техніка декупаж, які предмети можна оздобити цією технікою і які покрокові дії слід зробити, аби вийшов такий гарний веселий камінчик.

Діти з задоволенням прийнялись до роботи. На здивування, у всіх з першого разу вийшли дуже гарні та акуратні роботи.

Поки камінчики підсихали від нанесеного на них клею, діти намалювали плакат, в якому у формі малюнку виявили свої літні фантазії, бажання, мрії.

Майстер-клас приніс дітям масу позитивних емоцій, задоволення від творчої роботи та вміння, яке вони зможуть проявити під час літніх канікул.

 

Знайомтесь: книжка!

«Роденія, або Подорож за веселку» Надія Гуменюк

rodenijaОднієї ночі хтось у білій тозі скрадається до книжкової шафи в кімнаті Маркіяна.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу