Знайомтесь: книжка!

Алан Бредлі "Солоденьке на денці пирога"

PDF Print E-mail
Новини, Знайомтесь: книжка!
Автор: Алан Бредлі   

bredliЗахопить і дітей, і дорослих! Флавія де Люс – нічний жах своїх старших сестер і любителька смертельних отрут. Одного ранку біля свого звичайнісінького англійського будинку Флавія знайшла звичайнісінький труп. І з цього моменту історія, що могла бути звичайнісіньким детективом, перетворюється на кумедні й небезпечні пригоди допитливої юної слідчої – вона намагається розплутати таємниче зникнення унікальної марки, яка належить самому королю Георгу. Бо що ще за таких обставин може робити донька завзятого філателіста полковника де Люса та зниклої десять років тому в Тибеті шукачки пригод?

Детальніше...
 

Володимир Лис "Камінь посеред саду"

PDF Print E-mail
Новини, Знайомтесь: книжка!
Автор: Володимир Лис   

kamin_ pocered_ caduЖив собі звичайний чоловік, до міри успішний, до міри щасливий... Але в житті, мабуть, кожного настає мить, коли розумієш, що все летить шкереберть. І те, що здавалося міцним і справжнім, виявляється марнотою - робота, родина, кохання... Та годі - чи кохав ти взагалі по-справжньому?! Криза середнього віку?! Поклик власної душі, яку ти давно занедбав? У житті Андрія Трояна настав саме такий момент. коли треба вирішити, хто ти, де ти й куди йдеш... Можна довго заплющувати очі та робити вигляд, ніби нічого особливого не відбувається. А можна нарешті наважитися й підняти таємничий камінь із саду своєї душі. Чи вийде це в Андрія? А у вас?..

Детальніше...
 

Яґелло Йоанна "Кава з кардамоном"

PDF Print E-mail
Новини, Знайомтесь: книжка!
Автор: Яґелло Йоанна   

kava_z_kardamonom_396913

Досі спокійне життя 15-річної гімназистки Лінки раптом змінюється. Її мама дедалі більше втомлюється й дратується, вітчим чимраз довше затримується на роботі, Лінці доводиться займатися молодшим братиком, хоча не за горами випускні іспити, і треба більше приділяти уваги навчанню... Дівчина відчуває себе покинутою. До всього, її мама мусить поїхати на невизначений час, і на Лінку лягають усі хатні обов'язки. А ще зіпсувалися стосунки з найкращою подругою, і хлопець, якого вона вважає лише своїм другом, ставиться до неї якось дивно, у школі суцільні проблеми... Щоб відволіктися, Лінка вирішує відвідати свою бабусю, яку давно не бачила. У її домі дівчина випадково знаходить дивну фотографію. Прагнучи з'ясувати пов'язані з нею подробиці, Лінка несподівано розуміє: у неї є сестра, якої вона ніколи не бачила...

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>
Сторінка 8 з 17

Powered by Joomla!1.5 Multicategories

Знайомтесь: книжка!

«Роденія, або Подорож за веселку» Надія Гуменюк

rodenijaОднієї ночі хтось у білій тозі скрадається до книжкової шафи в кімнаті Маркіяна.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу