Майстер-клас з малювання

Новини,

Акції та конкурси,

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Майстер-клас з малювання

28 березня 11 читачів різного віку без особливої художньої підготовки малювали свою країну – Україну. Це малюнок-послання до дітей Польщі з бажанням розказати про свою країну. Тихо і зосереджено працювали діти. Кожен мав своє уявлення, як і що розказати про свою країну.

Рисочка за рисочкою народжувався малюнок. Викладач малювання пані Романа підходила до кожної дитини, дивилась та пояснювала, як малюється той чи інший предмет. Скоро роботи почали набувати оригінальності та самобутності. Готові роботи засяяли акварельними фарбами та розвіяли атмосферу похмурого дощового дня.

Майстер-клас проводила молодіжна організація Ротаракт в рамках спільного українсько-польського проекту з культурного обміну та розвитку дитячої творчості. Ротаракт Клуб Івано-Франківськ закупив матеріали для малювання та організував зустріч. У рамках цього проекту 4 квітня відбудеться ще один майстер-клас – на цей раз із майстрування ляльок-мотанок.

А ми, бібліотекарі, були раді надати простір для творчості та запросити наших активних читачів. Проводила майстер-клас для дітей Романа Бецала, викладач малювання міського центру науково-технічної творчості. По завершенню майстер-класу пані Романа зауважила, що учасники майстер-класу дуже здібні, з художнім сприйняттям світу і з бажанням пробувати для себе щось нове, незвичне.

Одна з робіт кожного учасника майстер-класу буде обміняна на творчу роботу учасника проекту у Польщі. Ми надіємося, що дітям Польщі сподобаються малюнки українських дітей. А ми з нетерпінням будемо чекати малюнків від польських дітлахів.

 

Знайомтесь: книжка!

Пінзель. Фантазія на тему біографії. Ірина Пустиннікова

15_04_2024_5Йоганн Георг Пінзель (? — осінь 1762) — найвидатніший скульптор епохи рококо на українських теренах.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу