Закриття україно-польського проекту

Новини,

Акції та конкурси,

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Закриття україно-польського проекту

13 липня 2015 року у бібліотеці відбулася зустріч – закриття україно-польського дитячого творчого проекту. Зібралися діти, які брали участь у майстер-класах та у виготовленні поробок для дітей у Польщі.

Куратор української частини проекту Томілова Ольга нагадала учасникам про задум проекту та про те, як він проходив у нас та в Польщі. Розказала про молодіжну організацію Ротаракт, про її благодійну спрямованість.Ольга подякувала колективу бібліотеки за сприяння у проведенні заходів та вручила подяку від Ротаракт Клубу Івано-Франківськ.

Діти згадали, як їм працювалося на майстер-класах, говорили, що набуті вміння знадобилися їм у школі на уроках праці та малювання. Дехто зізнався, що самостійно зробити мотанку не вдалося, а хтось навпаки так вправно навчився робити ляльки-мотанки, що робив їх навіть на подарунок.

А потім настала найхвилююча мить – передача дитячих сувенірів, які надійшли з Польщі для українських учасників проекту. Це картини та скриньки, які були посланням від дітей Польщі з бажанням розказати про свою країну.

Україно-польський творчий проект завершено. Ми дякуємо всім, хто долучився до проекту, за співпрацю: авторам проекту, організаторам, учасникам. Нам працювалося гарно, натхненно, цікаво. Ми надіємося, що проведені заходи надали дітям поштовх до творчості.

Чекаємо на нові проекти та зустрічі!

 

Знайомтесь: книжка!

«Роденія, або Подорож за веселку» Надія Гуменюк

rodenijaОднієї ночі хтось у білій тозі скрадається до книжкової шафи в кімнаті Маркіяна.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу