Майстер-клас «Великодня листівка для воїнів АТО»

Новини,

Акції та конкурси,

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Великодня листівка для воїнів АТО. Майстер-клас

16 квітня у Центральній бібліотеці для дітей відбувся другий майстер-клас із серії «Зустрічаємо весну» - виготовлення Великодньої листівки. Наближається Великдень. В це чудове світле свято хочеться привітати рідних, близьких та друзів листівками, зробленими власними руками.

Великодні листівки своїми руками – прекрасна ідея для такого презенту. У них можна написати побажання або напуття на майбутній рік. А дитячі вироби зберігаються батьками та близькими все життя.

Бецала Романа, майстриня з міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, має багато ідей щодо виготовлення великодньої листівки. Сьогодні вона показувала дітям, як зробити чудову листівку, оздобивши її витинанками. Така листівка має дуже святковий вигляд. Вона поєднує в собі декілька кольорів, витинанку на великодню тематику та ажурні квіти. Зроблена дитячими руками, з великою любов'ю, вона стане талісманом для бійців АТО та принесе їм приємні хвилини родинного затишку. Діти виготовили листівки для воїнів з побажаннями миру, злагоди та найшвидшого повернення.

Учасники майстер-класу працювали старанно, виявляючи працелюбність, акуратність, бажання дарувати і робити приємне близьким людям. За час майстер-класу діти встигли зробити 29 листівок для воїнів АТО. Кожна листівка понесе позитивний емоційний заряд та великодні побажання від того, хто їх зробив.

Майстер-класи для дітей стали можливими завдяки старанням трьох організацій: ГО Ротаракт-клуб Івано-Франківськ, міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді та центральної бібліотеки для дітей. Кожна з цих організацій внесла свій вклад в організацію та проведення цікавих заходів для дітей.Великодня листівка для воїнів АТО. Майстер-клас


 

Знайомтесь: книжка!

«Роденія, або Подорож за веселку» Надія Гуменюк

rodenijaОднієї ночі хтось у білій тозі скрадається до книжкової шафи в кімнаті Маркіяна.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу