Поетичні забави Неоніли Стефурак: до 70-річчя від дня народження.

PDF Print E-mail

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Четвер, 11 листопада 2021 15:05

neonila_stefurakНеоніла Стефурак — талановита сучасна українська поетеса,

авторка багатьох яскравих віршів для малечі. Вже виросло покоління дітей, яке зачитувалось веселими, дотепними, яскравими та добрими віршиками Неоніли Стефурак, а сьогодні молоді мами й татусі із задоволенням читають її вірші своїм дітям!

11 листопада Неоніла Стефурак відзначає красивий ювілей - 70- річчя від дня народження. Читачі центральної міської бібліотеки для дітей щиро вітають Неонілу Стефурак з ювілеєм, бажають міцного здоров'я та чекають ще багато-багато дитячих книжок!

«Кольорові гусенята »

Збірка „Кольорові гусенята" побачила світ 1999 року у видавництві "Веселка". Перша книжка для дітей сучасної української поетеси про рідний краю, цікаві пригоди дівчинки Мар'янки та її друзів. Ці вірші як сонячний промінчик, як карпатське джерельце розкажуть дітям про красу рідного краю, цікаві пригоди дітей, їхню любов до всього живого.

«Жива абетка: вірші»

Ця абетка не звичайна, а жива! На її сторінках - яскраві малюнки і веселі вірші. Милі, кумедні віршики разом з веселими ілюстраціями підкорили дітей. Вони бачать та чують назви великої кількості предметів та тварин до кожної літери, і це не може не привернути увагу малюка! Віршики легко запам'ятовуються, розвивають мову, поповнюють словниковий запас.

«Жива абетка» розрахована для діточок віком від трьох до п'яти років.

«Бадяка-Маняка»

"Бадяка-Маняка" вже давно переступила поетичні межі і стала повнокровним другом для десятків тисяч української дітвори: "Бадяка-Маняка" - це вже і назва фестивалю дитячої літератури. А прекрасний віршик Неоніли Стефурак – став улюбленцем усіх діток України, тому що повністю відображає дитячі вподобання, захоплення, дитячу фантазію. Спробуйте й ви намалювати небаченого звіра, що «лущить горіхи».

 

Знайомтесь: книжка!

Наші звичаї і традиції. Марія Морозенко

15_04_2024_2Українські традиції та звичаї вражають своєю різноманітністю,

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу